WEBDESIGN

Onze websites worden volgens internationale webstandaarden gebouwd. Afhankelijk van uw wensen bouwen wij de website zodanig dat deze gebruiksvriendelijk is en een korte laadtijd heeft.

Overzichtelijk design, toegankelijkheid, vindbaarheid bij de zoekmachines en het gebruik van webstandaarden worden bij de website ontwikkeling nagestreefd. Uw site wordt uitgebreid getest in diverse browsers en komt door het responsie ontwerp op verschillende beeldschermformaten altijd goed voor de dag.

Ons team van webdesigners en ontwikkelaars werken nauw samen om een aansprekend en uniek webdesign om te toveren tot een volledig werkende website. Het is erg belangrijk voor wie de website is. Een optimale conversie is alleen te realiseren wanneer de doelen en de wensen duidelijk zijn. Hiermee begint ons hele proces. Voor wij beginnen met het ontwerpen en bouwen van uw website hebben wij daarom eerst een gesprek met u. Van daaruit gaan wij bezig met de uitstraling, structuur en techniek.

Wij zorgen ervoor dat alle informatie op een ideale manier wordt weergegeven op de website. Hier houden wij rekening mee tijdens het ontwerpproces en de realisatiefase. Om zelf de website up-to-date te houden maken wij gebruik van een Content Management Systeem (CMS). Welk platform u  ook kiest, uw website is hiermee eenvoudig en snel te beheren. Een website bij ons ontwikkeld is niet alleen professioneel, maar ook eenvoudig te beheren.

WAAROM MARK IT MEDIA?
  • Gebruiksvriendelijk

  • Overzichtelijk

  • Goed vindbaar

  • nieuwste technieken

  • Grafisch sterk